loader
menu

CIUTAT

Cavalcada de Reis reivindicativa als barris de Ponent

El Circ Ciutat dijous, 02 de gener de 2014

Les associacions de Veïns de la Floresta, l'Albada i Parc Riuclar han convocat una cavalcada de Reis reivindicativa i de protesta per denunciar les exigències de l'Ajuntament de Tarragona a l'hora d'utilitzar la via pública per realitzar activitats al carrer.

Una imatge de la Cavalcada de Reis de Tarragona de l'any 2013. / circdetarragona.com

El col·lectiu veïnal, presidit per Antoni Peco (responsable de la Federació d'Associacions de Veïns, FAVT), es queixa dels nombrosos obstacles amb que es troben, com ara l’obligatorietat de disposar de plans de seguretat, contractar vigilància privada o disposar de sistemes de comunicació per celebrar l'esdeveniment. Aquests tres barris de Ponent també denuncien que ara els exigeixin control d’accessos a places públiques.

Per això, asseguren que aquests entrebancs, entre d'altres, han provocat la suspensió de les tradicionals cavalcades de Reis que fa dècades que es feien en barris com Sant Salvador, Bonavista, Torreforta, la Granja o Campclar.

La cavalcada-manifestació pels barris de La Floresta, l’Albada i Parc Riuclar començarà el diumenge 5 de gener a les set de la tarda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar