loader
menu

CIUTAT

Arrenca un nou any d'antimilitarisme a Tarragona

El Circ Ciutat dissabte, 04 de gener de 2014

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau obre el 2014 amb la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat, que té lloc a les 12 hores, a la plaça de la Font. Aquest nou any, es manté l’esdeveniment amb què, des de fa més d'una dècada, aquest col·lectiu defensor de la pau s'apropia del carrer per crear un espai de participació i art, en un context en què no manquen els motius per seguir reivindicant la desmilitarització de la societat i la fi de la violència.

Font:tgnapau.blogspot.com.es

Aquest diumenge, 5 de gener, l'acte comptarà amb l’actuació musical de Daniel, a la guitarra. També, es debatrà sobre la notícia publicada fa algunes setmanes per diversos mitjans de comunicació sobre la petició del govern d’Estats Units d’utilitzar algun port espanyol per desembarcar productes químics provinents del desmantellament de l’arsenal d’armes de Síria, i la possible oferta del port de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar