loader
menu

CIUTAT

Les tarifes integrades del transport públic al Camp de TGN serviran per a les rodalies ferroviàries

El Circ Ciutat dimarts, 07 de gener de 2014

Les tarifes integrades del transport públic al Camp de Tarragona serviran també per a les rodalies ferroviàries que entraran en servei el mes que ve. Ho ha anunciat el secretari d'Infraestructures i Mobilitat del govern, Ricard Font, en una entrevista al programa Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre, de Catalunya Informació: "Aquest és el nostre objectiu: posar en marxa unes rodalies i, alhora, un sistema tarifari integrat que permeti als usuaris tenir uns serveis com els que tenen la resta de ciutadans de Catalunya amb els seus sistemes integrats, com funciona en aquest moment el sistema integrat de Barcelona".

El secretari de Mobilitat ha explicat les millores de connexions que preveuen posar en marxa amb els primers serveis de rodalies: "Millorar els serveis entre Reus i Tarragona, que això era un dels objectius principals, i en segon lloc, les relacions entre el Baix Penedès i la Costa Daurada passant per Tarragona. Per tant, serien les relacions entre el Vendrell i Cambrils que també hauríem de millorar i de donar-los un servei que configuri unes autèntiques rodalies." Font no ha donat detalls de les freqüències que tindran aquests nous serveis ferroviaris.

Ricard Font també ha reconegut que el sistema integrat de Tarragona és el més deficitari de Catalunya i que aquest és un dels motius pels quals s'ha apujat més d'un 5% la T-10 i és la més cara del país, amb un cost de 12 euros.

Sobre la interconnexió entre el tercer fil i l'alta velocitat, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat ha rebutjat la polèmica sobre els enllaços a l'Arboç o a Subirats i no descarta que se'n puguin fer dos. De tota manera, Font ha afirmat que ara mateix la seva prioritat és connectar Reus i Tarragona amb Barcelona en menys d'una hora, i Vilafranca en 25 minuts.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar