loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

"El metro cúbico" obrirà la programació del 2014 de la sala Trono

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 07 de gener de 2014

La programació de la Sala Trono durant els primers mesos de 2014 estarà farcida de noves i variades disciplines artístiques. Després de tancar el darrer trimestre de 2013 amb un 86 d'ocupació, segons ha explicat el director de la Trono, Joan Negrié, la sala petita de teatre de Tarragona afronta el 2014 amb optimisme, però conscient que es tractarà d'un nou any complicat des del punt de vista estrictament econòmic.

Imatge promocional de "El metro cúbico". / salatrono.com

La temporada començarà el divendres 10 i el dissabte 11 de gener amb una proposta molt original de la productora Kubik, de Madrid: El metro cúbico. L’espectacle, que ha rebut nombrosos premis (Premi Joves Creadors de la Comunitat de Madrid, Premi a la millor producció i millor actor de l’Associació de Crítics de l’Espectacle (ACE) i l’Associació d’Actors Hispans d’Estats Units), i que ha realitzat una intensa gira nacional i internacional (Alemanya, Síria, Brasil) es podrà veure a la Trono el divendres 10 i el dissabte 11 de gener a les 21h.

Els dies 17 i 18 arriba Moon Hotel, que destaca sobretot per l’actuació magnífica de l’actriu Marta Bayarri. I el 24 i 25 podrem veure Invocació, un muntatge sobre els personatges femenins que van envoltar la personalitat cruel i extravagant del rei Ricard III.

Un espectacle que ha subratllat Joan Negrié és Rojo o negro (31 de gener i 1 de febrer), on el públic i l’atzar decideixen les peces teatrals de la nit entre 12 textos de joves dramaturgs catalans.

El 7 i 8 de febrer arriba la companyia Lady lady amb una obra de Jordi Prat i Coll que ha tingut una molt bona valoració de la crítica i del públic durant les seves representacions a la Sala Atrium i al Lliure de Barcelona. De quan somiava és una espectacle “molt divertit i recomanable”, afirma el director de la Sala Trono.

L’actual director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, Xavier Albertí, visitarà la Sala Trono els dies 21 i 22 de febrer per acompanyar al piano al genial actor Oriol Genís en l’obra de cabaret Boris Vian.

Al mes de març es podran veure a l’escenari de la Trono la producció argentina ¿Qué te habrán hecho sus ojos?, Sobre els danys del tabac... i les ostres, El cabaret de la mujer pájaro, procedent de Galícia, i Manyac, manyac, dirigida per Pere Puig, director de la sala La Planeta, de Girona.

Després de presentar la programació, Joan Negrié ha afegit que tot i que en aquesta temporada d’hivern no es presenta cap nova producció pròpia, Red Pontiac, coproduïda amb Temporada Alta, continua la seva exitosa gira i ja té confirmades 30 representacions pels propers mesos.

Més informació al web de la sala Trono: www.salatrono.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar