loader
menu

CIUTAT

Un nou AVE uneix, sense parades, el Camp de TGN i Madrid en només 2 hores

El Circ Ciutat dimarts, 07 de gener de 2014

Un nou comboi d'alta velocitat uneix l'estació del Camp de Tarragona amb la capital de l'estat. La principal novetat del nou tren és que fa el recorregut en només 2 hores i 4 minuts, gairebé mig hora menys que la resta de trens que enllacen l'estació de la Secuita amb Madrid.

El tren, que circula de dilluns a dijous, parteix de Barcelona, s'atura a l'estació l'estació del Camp de Tarragona tres minuts abans de les vuit i circula directament fins a Madrid, on té prevista l'arribada un minut després de les deu, sense parades intermèdies -un temps de viatge total de dues hores i quatre minuts-.

Amb aquest nou servei s'amplien a onze el total de trens AVE diaris per sentit entre l'estació del Camp deTarrragona i Madrid. El primer surt a les 6.38h i arriba a les 9.15h, mentre que l'últim comboi AVE en sentit Madrid parteix a les 21.33h i arriba dos minuts després de les 12 de la nit.

Durant l'últim any, 616.269 persones van utilitzar l'AVE des de l'estació tarragonina.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar