loader
menu

Tarragona torna a girar l'esquena al procés sobiranista

Sergi Casado dimecres, 08 de gener de 2014

L'Ajuntament de Tarragona, en concret, el PSC, i per anar al detall, l'alcalde Ballesteros, ha tornat a posar de manifest que sempre que pugui posar-li obstacles al procés sobiranista del país, ho farà. Després que el ple del consistori tarragoní ja va frenar una moció favorable al Dret a Decidir amb la connivència del PP, ara tornen a girar l'esquena a uns quants milers dels seus habitants.

Una imatge de l'acte de reafirmació nacional de l'11-S al Camp de Mart, organitzat per l'ANC. / circdetarragona.com

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. / circdetarragona.com

Absents, a més, a la Via Catalana, en la qual, hi van participar centenars de militants socialistes, l'alcalde, sense que es generi debat, ha decretat la seva llei.

En una entrevista a la Cadena SER, Ballesteros ha deixat clar que no facilitarà, en res, la tasca que hi ha al darrera de la consulta convocada pel pròxim 9 de novembre. "No cediré les dades del cens per fer la consulta sobiranista si la llei no ho permet", ha manifestat la màxima autoritat municipal, emparant-se en la il·legalitat que, a hores d'ara, penja al damunt de la jornada prevista pel novembre. La mateixa que preconitza el Partit Popular i Ciutadans.

Ballesteros ha insistit que, per llei, no pot cedir les dades dels padró als organitzadors de la consulta perquè "no li és permés per la Llei de Protecció de Dades". Ha reiterat que, en aquest cas, "la decisió no està en les nostres mans" i que únicament obeïrà el que li mani el Govern del PP. "Si algú, que només pot ser l'Estat, em diu que puc cedir el cens de manera legal, doncs el cediré".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar