loader
menu

CIUTAT

Imputen el regidor Carles Castillo pel "cas Highland"

El Circ Ciutat divendres, 10 de gener de 2014

El Tinent d'Alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo, ha estat imputat en el "cas Highland" i haurà de declarar davant el jutge el proper dia 26 de març, segons han confirmat fonts judicials al web larepublicacheca.com.

El regidor Carles Castillo. / circdetarragona.com

El jutge que investiga el cas considera que podria haver prevaricació per part del polític tarragoní.

El passat dia 15 de maig, i segons va publicar la revista +Actual en la seva edició de juny, la magistrada Santísima Trinidad López ja va ordenar que s’investigués qui era el tinent d’alcalde responsable de les llicències urbanístiques i autoritzacions a l’octubre del 2007. Carles Castillo acumulava aquesta tasca amb la cartera de Seguretat Ciutadana.

La imputació sorgeix arran d’un escrit d’una tècnica de l’Àrea de Llicències on deixava palès que (…) a la vista de l’informe emès pels serveis de la Guàrdia Urbana de data 11 d’octubre de 2007, i seguint les instruccions del tinent d’alcalde, conseller delegat en matèria de llicències urbanístiques i autoritzacions, no es redacta cap resolució ni es realitza cap actuació fins a una nova ordre”.

Aleshores, el regidor va assegurar que no tenia cap inconvenient en acudir als jutjats si la seva presència era necessària per aclarir aquest afer. Castillo negava l’existència d’amiguisme o tracte de favor. “Vaig demanar un parèntesi per estudiar i analitzar l’expedient i poder actuar en conformitat”.

Ja fa temps que el pub Highland està en el centre de totes les polèmiques, possiblement perquè un dels seus socis era (o és) el germà de l’actual regidora de Cultura i Festes, Begoña Floria. Els rumors sobre un presumpte tracte de favor de l’ajuntament envers aquest local nocturn circulen des de fa molt de temps. No obstant, fins a la data, no s’ha pogut provar cap de les insinuacions o acusacions.

A més, El Circ va publicar que els responsables del local de la rambla Vella ja havien liquidat tots els seus deutes contrets amb el consistori. Uns 31.000 euros, segons dades facilitades pel mateix Ajuntament, però sense cap document oficial que ho acrediti.

Per la seva banda, en declaracions a larepublicacheca.com l’ex regidora de llicències i germana d’un dels (ex) socis, Begoña Floria, ha donat a entendre que la causa contra Carles Castillo acabarà sent arxivada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar