loader
menu

CIUTAT

La col·laboració amb els Jocs del 2017 es podrà incloure en el currículum

Sergi Casado Ciutat divendres, 10 de gener de 2014

Avui, 9 de gener, s'han posat les bases perquè l'anomenat llegat que deixaran els Jocs del Mediterrani de 2017 no es quedi únicament en intent. Al voltant de 10.000 persones, (prop de 4.000, voluntaris), podran rebre un certificat que acreditarà la seva formació prèvia als Jocs de cara a un futur professional.

Voluntaris dels Jocs de 2017. / cedida

L’acord signat entre l'Ajuntament de Tarragona i el Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, permetrà que es concretin anualment les polítiques actives d’ocupació a Tarragona segons els projectes relacionats amb amb l'esdeveniment que s'ha convertit en l'eix des del qual pivoten bona part dels projectes de futur de la ciutat.

Tal com ja va publicar El Circ a principis d'estiu, les accions formatives es realitzaran al llarg de període de preparació dels Jocs 2014-2017 i quedaran emmarcades en els àmbits dels idiomes, hoteleria i turisme, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, activitats físiques i esportives, administració i gestió, sanitat i voluntariat.

Així mateix, es realitzaran pràctiques no laborals per complementar les accions de formació, que consistiran en la participació en activitats d’organització d’esdeveniments, especialment de caire esportiu.

També es donarà suport al teixit emprenedor i al desenvolupament local a la ciutat de Tarragona i es realitzaran accions de promoció de la Formació Professional i l’Ocupació mitjançant la celebració d’una fira de la formació ocupacional de caràcter anual.

Totes les accions formatives es programaran com a complement dels itineraris professionals del voluntariat amb la finalitat d’aportar un valor afegit al currículum de les persones voluntàries, ja que la formació rebuda i l’experiència adquirida representaran un valor important de qual es podrà treure rendiment més enllà del 2017.

Es preveu que per l’execució de les accions formatives s’estableixin línies de col·laboració amb la xarxa d’entitats públiques i privades col·laboradores del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Per últim, aquestes accions incidiran tant a la ciutat de Tarragona, que va ser designada per acollir els Jocs Mediterranis 2017, com als municipis seus: Altafulla, Barcelona, Calafell, Cambrils, Castelldefels, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Torredembarra, Valls, el Vendrell i Vilaseca.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar