loader
menu

Alejandro Fernández defineix el significat del verb "ballestear"

Sergi Casado divendres, 10 de gener de 2014

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona ha tornat a utilitzar el seu perfil a Facebook per deixar-se anar. Tot i que, a la pràctica, en els assumptes cabdals, sempre es posiciona al costat de l'alcalde Ballesteros, de tant en tant, li fa algun retret. En el seu darrer comentari a la xarxa social, Alejandro ironitza sobre la manera de fer política i, segons el prisma des del qual es miri, fins i tot es pot entendre que li penja l'etiqueta d'ambigu i de poc ferm en les seves decisions. Des d'un altre prisma també es pot inferir que se'n burla i l'acusa de tou.

El líder del PP s'ha atrevit a inventar-se una nova paraula. Millor dit, un verb: "ballestear". Segons recull en el seu perfil a la xarxa social, Fernández assegura que "el verbo "Ballestear" tiene diversas acepciones en "tarragoní":

En la primera, fa sarcasme sobre els dubtes, al seu entendre que té Ballesteros, a l'hora de defensar una postura sobre el Dret a Decidir. Per això, Alejandro, en el primer significat del verb, indica el següent: "Estar a favor y en contra de una misma cosa. Ejemplo: el derecho a decidir".

La segona fa referència a les darreres declaracions de l'alcalde sobre la cessió o no de les dades del padró per a la consulta. El dirigent popular, enemic acèrrim de la convocatòria, emparant-se en el marc constitucional, també defineix "ballestear" de la següent manera: "Rectificar mil veces hasta que nadie sabe muy bien qué piensas. Ejemplo: lo del censo."

Pel que fa a la tercera acepció sobre el verb que s'acaba d'inventar, el president del PP tarragoní critica que Ballesteros mai tingui un NO per a ningú: "Decir que sí a todo el mundo por no estar acostumbrado a las críticas y llevarlo fatal."

Per cloure el "post", Fernández reconeix que "todos podemos "ballestear" alguna vez en la vida, pero conozco a un Alcalde que lo hace a todas horas...."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar