loader
menu

CIUTAT

El jutge imputa per frau fiscal 17 ex directius i ex jugadors del Nàstic

El Circ Ciutat diumenge, 12 de gener de 2014

Clatellada de la justícia al Nàstic. Això, sí, a antics responsables. Segons publica Diari de Tarragona, el jutge ha imputat 17 ex directius i ex jugadors del Nàstic per pressumpte frau fiscal durant l'any 2008.

L'ex président del Nàstic Xavier Salvadó. / gimnasticdetarragona.com

L'ex president de la Societat Anònima Esportiva (SAE) durant l'any de primera divisió, Xavier Salvadó; l'ex gerent Xavier Monclús; l'ex entrenador César Ferrando, així com diversos futbolistes que van pertànyera la disciplina del club, com Moisés Garcia, Antoni Pinilla, Abel Buades i fins i tot el porter Rubén Pérez, l'única de les persones imputades que encara continua al club, tot i que sense fitxa federativa.

Segons la querella presentada pel fiscal –arran d'un informe de l'Agència Tributària–, l'entitat grana, a través de la SAE, hauria comès diverses irregularitats comptables per tal d'evitar el pagament a Hisenda. D'entre les argúcies realitzades per ex directius grana, fer passar part del sou dels jugadors com a dietes, o que una part dels pagaments als esmentats esportistes es fes a través del que, segons el que recull el rotatiu tarragoní, serien "societats instrumentals o paraïsos fiscals, com Madeira i Suïssa.

Gràcies a aquestes pràctiques, el Nàstic hauria deixat de pagar a Hisenda uns 482.000 euros.

Segons el rotatiu el magistrat del jutjat d’Instrucció número 6 de Tarragona ha admès a tràmit la querella presentada per la fiscalia i ha acordat obrir diligències prèvies contra 17 imputats.

Segons el ministeri fiscal, el principal responsable seria Salvadó, junt amb l’exgerent i el tècnic que llavors seia a la banqueta: César Ferrando.
Altres jugadors imputats són Jandro, Mingo, Dani Tortolero, Pere Mairata, Óscar Arpón, junt amb els representants Vicente Sánchez, Ramon Arasa, Ginés Carvajal i J.Maria Orobitg.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar