loader
menu

CIUTAT

L'Hospital Joan XXIII renova la planta de Ginecologia i Obstetrícia

El Circ Ciutat dilluns, 13 de gener de 2014

Les dones embarassades que vulguin tenir els seus fills a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona compten, des d’aquest mes de gener, amb unes instal·lacions totalment renovades, més confortables i d’accés completament públic. La planta de Ginecologia i Obstetrícia s’ha remodelat i disposa d’onze noves habitacions individuals, totes amb bany i dutxa, armaris i canviadors per als nadons, entre d’altres comoditats. Les habitacions són amples, lluminoses i dissenyades per proporcionar tan al nounat com a la seva família un espai que afavoreix els vincles.

Una imatge de les noves dependències. / ics

Una imatge de les noves dependències. / ics

Segons explica la cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia, la doctora Míriam de la Flor, “amb les noves instal·lacions, es dóna continuïtat al procés del part respectuós, reforçant així la idea de mantenir la mare amb el fill des del primer moment de vida i reduint al màxim els moments de separació”.

L’Hospital Joan XXIII ha invertit 197.000 euros en renovar i equipar amb tots els serveis i mobiliari un total de 450 metres quadrats d’una ala sencera de la quarta planta de Ginecologia i Obstetrícia. El projecte preveu la futura reforma de l’altra ala de la planta.

Durant l’any 2013, “el nombre de parts s’ha estabilitzat, però és un fet que al nostre país la natalitat ha baixat, per múltiples motius, i és per tant el moment de cuidar a totes les dones que tenen un fill donant suport des del primer moment després del part. Tenir unes instal·lacions noves, segures, íntimes i confortables per a la mare i el nadó facilita aquests primers moments tant importants per als pares”, segons la doctora Míriam de la Flor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar