loader
menu

CIUTAT

L'operador Coral Tours oferirà vols xàrter entre Reus i Moscou aquest estiu

El Circ Ciutat dimarts, 14 de gener de 2014

L'aeroport de Reus és a punt d'assolir una nova fita que aproparà, una mica més, el mercat rus directament al territori. La Diputació de Tarragona és a un pas de tancar un acord amb Coral Tours, que mou anualment 2,3 milions de russos arreu del món. Aquesta aliança, que es preveu que tingui continuïtat en el futur, comportarà una operativa de vols xàrter setmanals que connectarà l'aeroport que dóna cobertura a tota la demarcació amb Moscou durant la temporada turística. En aquest sentit, el director del Patronat de Turisme, Octavi Bono, ha afirmat que “som el territori que més quota té de mercat rus, però per ara no ens arriben a través del nostre aeroport”.

Una imatge de l'interior de l'Aeroport de Reus. / www.desdelpatijaumei.blogspot.com

El turisme rus s'ha situat durant el 2013 per primera vegada al capdavant dels mercats internacionals en nombre de visitants, que en total suposen el 53%. D'aquest percentatge total, i per ordre de més a menys nombre de visitants, trobem el turisme rus (12%), el francès (12%), el britànic (10%), l'holandès (6%), l'alemany (4%), el belga (2%) i l'irlandès (2%). D'altra banda, el 47% dels turistes que rep la demarcació correspon als turistes catalans i espanyols. En general, destaca el bon comportament del turisme rus, francès i britànic, entre altres de caràcter internacional, i la tendència a la contenció del turisme de proximitat i de l'holandès.

Pla d'acció per al 2014
El Patronat de Turisme de la Diputació ha presentat i aprovat els plans d'accions per a les marques Costa Daurada i Terres de l'Ebre, que en total inclouen 240 noves iniciatives encaminades a incrementar el coneixement de les marques turístiques a través d’eines de difusió i potenciar productes per atraure nous mercats. Josep Poblet ha posat èmfasi en l'acord establert amb Professional Golfers Association, que després de l'èxit de la Fira de Golf IGTM, que es va celebrar el mes de novembre amb la presència de 65 països, organitza “nous episodis de treball compartits” que promouen l'arribada i consolidació del mercat del golf al territori.

Finalment, el president de l'ens supramunicipal, Josep Poblet, s'ha enorgullit i ha destacat que “som un país petit amb un gran potencial”, fent referència als milions d'euros que es generen cada campanya turística i que l'any 2013 s'apropen als 4.500. I ha encoratjat a “donar valor a allò que tenim per poder-ho explicar al món”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar