loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Vigilant el vigilant, la nova proposta d'Estació Creactiva

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 15 de gener de 2014

“SVCP#1/sistema de vigilància i control als poders: el vigilant” és la nova instal·lació que proposa Estació Creactiva, dels artistes Núria Güell i Levi Orta. Aquest projecte vol ser una reflexió a l’entorn de la falta de drets i llibertats dels sistemes de vigilància inclosos en la realitat legal i social que ens envolta.

Font: ajuntament de Tarragona

"El Vigilant interpel·la el públic per repensar el difícil equilibri entre seguretat i llibertat. Realitzarem una aplicació invertida d’aquesta psicosi de la seguretat creant una situació en què els que són habitualment vigilats podran vigilar el vigilant", confessen els artistes en la seva presentació.

Amb aquesta nova aposta artística i cultural, que s’inaugurarà el proper divendres 17 de gener a les 19h a l’Estació d’Autobusos, la tinent d’alcalde de Cutlura, Begoña Floria, ha volgut avançar la voluntat que aquesta iniciativa, que ja és el tercer any que funciona i que deixa de forma permament la seva obra; “s’integra en el projecte de Centre d’Art que vam avançar a finals d’any, com un exemple de mediació i d’apropar l’art contemporani a la ciutadania, tal i com volem fer a partir d’ara”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar