loader
menu

Ballesteros reforça les competències de Carles Castillo i li atorga l'Oficina de Projectes

Sergi Casado dimecres, 15 de gener de 2014

Tot i que potser no forma part del grup més pròxim a l'alcalde Ballesteros, el regidor Carles Castillo continua acaparant poder i és un dels homes forts de l'equip de govern del PSC a Tarragona. El web municipal informa, des d'avui, que les competències de l'Oficina de Projectes, fins ara a mans depenents d'Alcaldia, i amb el regidor Xavier Tarrés com a regidor responsable, passen a estar sota la tutela del Tinent d'alcalde de Territori i de Seguretat Ciutadana.

El regidor Carles Castillo. / circdetarragona.com

El decret d'alcaldia està signat en data 13 de gener de 2014, i, naturalment, modifica el decret del 26 de setembre, pel qual es va remodelar el cartipàs municipal, el qual va comportar canvis significatius, com el relleu a l'àrea de Cultura i Festes, amb l'arribada de Begoña Floria en el lloc de Carme Crespo.

Preguntat pels canvis del setembre, l'alcalde va explicar que eren necessaris per agafar embranzida fins el 2015, any de les eleccions municipals. L'Oficina de Projectes, però, no és cap cosa menor. Sense anar més lluny, ha dissenyat totes les instal·lacions de l'Anella Mediterrània.

Es tracta de la fàbrica de l'Ajuntament, allí on es dóna forma a les propostes que presenten els polítics i que té una relació estreta amb el projecte Smart City i amb els Jocs del Mediterrani de 2017. Sobta que, només tres mesos després, Ballesteros ja hagi vist que els engranatges de la cadena que formen l'Oficina de Projectes i el polític responsable no funcionen de manera prou harmònica.

Fonts consultades pel Circ asseguren que en els darrers mesos les relacions entre l'Oficina de Projectes i Castillo no eren gens fluïdes i això havia provocat que en algunes actuacions a la ciutat, convisquessin dues maneres de realitzar un projecte en qüestió.

L'alcalde, en base a un estudi elaborat per l'empresa Cadmo Conocimiento, en el qual ha reordenat les àrees de la regidoria de Territori, ha decidit delegar en Castillo la tasca d'una oficina amb una relació directa amb l'àrea de Territori i amb el nou POUM que ja es pot començar a aplicar.

Casualment, els avenços de Castillo han coincidit amb la pèrdua de pes de Tarrés. Desposseït de la cartera d'Urbanisme i Territori, l'any 2011, en favor de Castillo, ara, l'Oficina de Projectes també estaran controlades per Castillo. Per damunt d'ell, tan sols l'alcalde.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar