loader
menu

L'Ajuntament torna a buscar un gerent per a coordinar Urbanisme

El Circ divendres, 17 de gener de 2014

Després de la reorganització de l'àrea de Territori anunciada la setmana passada a través del we municipal, el següent pas havia de ser recuperar la idea de crear una gerència. Dit i fet. Les bases del concurs ja estan penjades també al portal municipal www.tarragona.cat.

Tres anys després de l'enrenou generat, en transcendir públicament i als mitjans de comunicació que el gerent que volia l'alcalde Ballesteros era Joan Llort i que els seus honoraris serien de 123.000 euros anuals, el mateix Llort es va fer enrere, i això va fer que el consistori suspengués el concurs. Llavors, Ballesteros va lamentar que no poguessin tenir el "Messi" de l'Urbanisme, i que s'haurien de conformar amb algú altre. Aquest altre especialista en Urbanisme hauria de ser una realitat d'aquí a uns mesos.

Segons les bases, s'explica que "en el cas que la proposta sigui a favor d’una persona funcionària procedent d’alguna altra administració, la designació per al lloc de treball determinarà simultàniament l’accés a la funció pública d’aquesta Corporació, i s’integrarà en la plaça de gerent d’urbanisme, classificada a l’escala, d’administració especial, subescala de serveis especials, classe comeses especials, grup A subgrup A1."

Les bases ja es troben en exposició pública. El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, ha explicat que “incorporar la figura del gerent forma part de la reorganització de l’àrea, que estem executant en els darrers mesos, i que respon als resultats de l’auditoria externa que es va encarregar per agilitzar i fer més eficient l’estructura municipal”. Ha afegit: “ara que el nou POUM ja és vigent, hem de dotar l’administració de tots els recursos necessaris perquè el desenvolupament i el creixement de Tarragona sigui una realitat”.

L’Àrea de Territori també ha incorporat recentment l’Oficina de Projectes dins el seu organigrama. Castillo explica: “estem treballant perquè l’Ajuntament disposi d’una gran àrea que coordini tots els temes que afecten a l’urbanisme de la ciutat”. I ha conclòs: “El nou POUM suposa un gran repte i una oportunitat per la ciutat i hem d’estar preparats per donar confiança als inversors locals i de fora de Tarragona, amb aquest instrument de planejament demostrem que la ciutat és fiable”

La plaça es cobrirà per concurs i és obert a persones funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques. Les bases poden es poden consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament i es sotmeten a informació pública per un termini de 20 dies per a ser examinades i presentar al·legacions, si es creu oportú. Si durant els 20 dies no hi ha al·legacions, s’entendran definitivament aprovades. El concurs s’inciarà l’endemà de la data de publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar