loader
menu

CIUTAT

Castillo explicarà als vuit locals d'oci nocturn inspeccionats que tots es denuncien entre ells

Sergi Casado Ciutat divendres, 17 de gener de 2014

La relació entre l'Ajuntament i els empresaris de l'oci nocturn és complicada. Mai és fàcil. Però tampoc no ho són, de vegades, les relacions entre els mateixos locals referents de la nit tarragonina. Abans que l'ambient es torni a enrarir arran de les vuit inspeccions la nit de divendres per part de la Guàrdia Urbana, el consistori s'hi tornarà a reunir la setmana vinent.

Una imatge de l'interior de la sala Highland. / facebook.com/highlandtarragona

Així ho ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana i cap polític de la policia municipal, Carles Castillo, qui ha detallat que les inspeccions es van fer la mateixa nit perquè totes eren d'uns locals que en denunciaven d'altres. La supervisió de La Vaqueria, Totem, Sala Zero, Disco Totem, Totem Cafè, pub Highland, El 24 i Otto Zutz ja estava preparada des de feia dies, segons van assegurar fonts ben informades, recordant, a més, que només van comprovar si es complia la normativa en matèria d'aforament.

Tot i això, la Guàrdia Urbana va aixecar diferents actes per irregularitats, i això va posar en alerta els diferents responsables dels locals expedientats, que es van reunir per compartir experiències. En aquest cas, sancions. Castillo ha mostrat la voluntat de reunir-se amb els responsables dels locals inspeccionats per explicar les raons per les quals la operació es va decidir dur a terme el divendres 9 de gener, i que també ha explicat al Circ: "Vam fer la inspecció conjunta perquè tots es denuncien entre ells. Que deixin de fer-ho, si us plau. Llavors, l'Ajuntament actuarà amb la màxima flexibilitat que es pugui permetre", assegura el regidor socialista.

En el cas de les denúncies, la majoria porten el segell de les diferents federacions d'oci nocturn que funcionen a Catalunya, i que defensen els diferents bars, pubs i altres locals del lleure nocturn, tot i que també hi ha hagut d'empresaris, a titol individual, qui no s'han estat de denunciar els locals de la competència. Per això, el regidor tarragoní apel·la al diàleg entre totes les parts i que també aprofitin el marc de la plataforma Nits Q; un col·lectiu format per diferents integrants dels serveis que coincideixen durant la nit tarragonina, com ara Creu Roja, Protecció Civil, Guàrdia Urbana i propietaris de bars i pubs, entre molts d'altres.

Tenint en compte aquests paràmetres, la Guàrdia Urbana va decidir reunir totes les inspeccions la nit del 9 al 10 de gener.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar