loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

"Lo indestructible", de Pau de Nut, es "col·la" aquest cap de setmana a la Sala Trono

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 20 de gener de 2014

Per raons alienes a la Sala Trono, s'ha hagut de fer un canvi d’últim moment en la programació d’aquesta setmana. En substitució de “La invocació”, de la compañía Q-ars Teatre, la sala tarragonina proposarà una peça única entre el teatre i la música: “Lo indestructible”, de Pau de Nut.

Una imatge promocional de "Lo indestructible", de Pau de Nut. /salatrono.com

Quan Pascal Quignard es pregunta per què la música és capaç d'anar al fons del dolor, troba una raó esborronadora: "Perquè és allí on ella mora". La supervivència passa per la música. És la música la que ens permet descendir i sortir amb vida d'aquest descens. Després ja mai tornarem a ser els mateixos que vam ser. Però alguna vegada hem arribat a ser els què érem?

Amb textos propis i d’Ángela Figuera, Angélica Liddell, Pascal Quignard i cançons de John Dowland, Jacques Brel, Ana D, Micah P. Hinson, Joy Division, Antonio Vega, Lou Reed, Tim Buckley i Friedrich Hollander, Pau de Nut ha creat un singular muntatge que es podrà veure el proper divendres 24 i el dissabte 25 a les 21 h a la Sala Trono.

Pau de Nut és músic, cantant, compositor, actor... A més de col·laborar amb la companyia TeatrodeCERCA, actua sota la direcció de Joaquín Hinojosa a l’espectacle Voces postumas produït pel Teatro de la Abadía i amb Tonino Guitián a La Doña.

Va dirigir Mi relación con la comida d’Angélica Liddell, amb la qual col·labora en dues de les seves últimes produccions: Anfaegtelse i La casa de la Fuerza. Porta 10 anys fent gira per tot el món amb Conciertoencanto i és autor i director de Se t'annodi, se ti snodi: la Libertad.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar