loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes jubila el tapòdrom

Sergi Casado Ciutat dilluns, 20 de gener de 2014

Enguany resultarà més difícil descobrir qui és tapejador i qui no mentre duri la ruta gastronòmica Tarragona dtapes. La raó és que la Cambra de Comerç ha decidit jubilar els famosos tapòdroms, és a dir, els llibrets en els quals apareixien cadascuna de les tapes, i que sempre calia portar al damunt perquè el local de torn donés fe de la degustació amb el corresponent segell.

Font: www.dtapes.com

Font: www.dtapes.com

Amb tan sols cinc anys, els organitzadors han decidit aparcar el paper i focalitzar l'atenció en la tecnologia, i en concret a l'aplicació per a smartphone que ja es va posar en marxa l'any passat. Segons dades de la mateixa Cambra, la del 2013 va ser l’edició més participativa i la que major activitat va enregistrar, malgrat la pluja del primer cap de setmana.

L'app oficial del certamen es va convertir en l'aplicació per a mòbils i per tauletes més descarregada dins de l'àmbit tarragoní. En total, 11.400, amb més de 55.000 comparticions i més de 4.000 comentaris. Tot això ha animat els organitzadors de la ruta gastronòmica a decidir obertament per aquesta eina, des de la qual es podrà fer absolutament tot. Tot el dtapes al mòbil.

Segons ha explicat Teresa Prat, la responsable del Tarragona dtapes, desapareixerà el tapòdrom en paper, que tenia un cost d'1,5 euros i que cada any se n'acabaven llençant molts. Malgrat que ja no es pugui fer servir com llibret, des del web també es podrà descarregar un full que farà les tasques del tapòdrom.

Adéu al tapa nuit

Una altra de les principals novetats del Tarragona dtapes de 2014 és que també desapareixerà el tapa nuit. Només tres establiments (Pachito, Pub 24 i Casino Tarragona) van participar en el dtapes l'any passat, i per això, des de la Cambra es vol potenciar únicament la tapa de menjar, ampliant, a més, l'horari perquè els tapejadors circulin amb més calma. Sense els locals de nit, l'edició d'enguany pot admetre, com a màxim, 45 bars i restaurants, dos més que el 2013.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar