loader
menu

L'horitzó de l'Oficina de Projectes de TGN continua sent el 2017, però controlada per Castillo

Sergi Casado dimarts, 21 de gener de 2014

L'Oficina de Projectes de l'Ajuntament ha encetat una nova etapa després que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va delegar les competències d'aquest departament al regidor de l'àrea d'Urbanisme i Territori, Carles Castillo. Avui, 21 de gener, ha tingut cop la primera trobada de feina amb els responsables de l'oficina per posar en comú idees i noves maneres de funcionar per tal que es guanyi en eficiència.

Castillo, entre Begoña Floria i Paco Zapater. / circdetarragona.com

Castillo ha preferit utilitzar el terme "dispersió", a l'hora d'explicar el funcionament de l'oficina fins ara per la distància amb Territori. "S'estaven prenent decisions urbanístiques sense tenir una visió global del POUM", ha emfatitzat el regidor tarragoní, confiat que, a partir d'ara es treballarà conjuntament i sota la coordinació d'una única àrea municipal.

En la primera reunió de treball, s'han posat en comú i s'ha fet el bolcatge de tots els projectes en els quals treballa l'Oficina de Projectes. S'han repassat, un per un, totes les idees que es generen i que després cal transformar en un projecte.

Com no pot ser de cap altra manera, l'univers de l'oficina gira en torn als Jocs del 2017 i al concepte smart. "La prioritat és el 2017 i crear un barri intel·ligent que generi la mínima despesa possible", recorda. Tot i això, un dels projectes que haurien pogut ser estel·lars per a la ciutat va acabar passant amb més pena que glòria durant la reunió del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani, que va preferir els hotels de Salou davant el gran projecte que hauria suposat transformar la Tabacalera en la vila dels esportistes.

Castillo nega, a més, que el fet d'assumir les competències de l'oficina, hagi suposat un triomf polític envers el també regidor Xavier Tarrés, el responsable polític anterior. "No ho veig com un guany, sinó com una millora en la coordinació. He estat coordinador de Territori durant tot el mandat i és normal que hagi de coordinar totes les qüestions que afecten a Urbanisme, però fins ara hi havia certa dispersió", ha explicat el regidor, qui també ha afegit que els beneficis en la gestió per la ciutadania també seran rellevants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar