loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Així serà el nou local dels Xiquets del Serrallo

Sergi Casado Cultura i patrimoni dimarts, 21 de gener de 2014

Tal com ja va publicar El Circ el 20 de gener, l'espera dels Xiquets del Serrallo per poder assajar al nou local s'allargarà uns quants mesos. El projecte executiu encara s'està redactant, i es calcula que els arquitectes encarregats, Garreta Arquitectes, els entreguin els resultats durant el primer trimestre. Després, licitació, concurs, adjudicació i obres. Sembla ràpid, però mai ho és.

Font: cedida

Font: cedida

Font: cedida

El Circ també va publicar alguna imatge de com podria ser la nova casa dels castellers mariners, però ara us oferim algunes instantànies del projecte que esdevindrà definitiu. Com es veu en les imatges, els castellers per fi podran assajar castells de 7 i 8, cosa que fins ara els resulta impossible. Es tracta d'un espai molt diàfan, de 341 metres quadrats, amb diferents estances per fer-hi el centre social, el gimnàs amb rocòdrom, un vestidor i uns lavabos públics. Dalt de tot del forat per on s'aixecaran els castells es colocarà una peixera en forma de vitrall que servirà com a mirador privilegiat.

El pressupost és de prop de 450.000 euros, i no de 350.000 com es va publicar ahir, 20 de gener; uns diners que ja va incloure l'Ajuntament de Tarragona en els comptes de l'any passat en l'apartat d'inversions. Malgrat que la majoria d'obres incloses estan vinculades a la venda de patrimoni, el nou local del Serrallo tindrà prioritat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar