loader
menu

CIUTAT

La URV trasllada al Campus Catalunya els serveis centrals que tenia a Sescelades

El Circ Ciutat dimecres, 22 de gener de 2014

El dilluns 20 i el dimarts 21 de gener la URV ha realitzat el trasllat al Campus de l'avinguda Catalunya, al centre de Tarragona, de dos dels serveis centrals: el Servei de Gestió de l'Extensió Universitària (SEGEU) i el Servei de Gestió Acadèmcia (SGA). Així, doncs, a partir del 22 ja estaran operatius al campus Catalunya.

Una imatge del Campus Sescelades. / urv.cat

Mentre es produeix el trasllat, per a les gestions exclusivament urgents, cal adreçar-se als tel. 977 559506 (SEGEU) i 977 559512 (SGA).

El dilluns 27 i el dimarts 28 de gener hi ha previstos dos trasllats més. El Centre d'Atenció als Estudiants (CAE) i el Servei de Biblioteca i Documentació (SBiD). L'endemàl, el 29 de gener, ja atendran normalment a la nova ubicació del campus. I mentre es produeix el trasllat, per a les gestions exclusivament urgents, hi ha els tel. 977 558476 (CAE) i 977 558182 i 558662 (SBiD).

Al mes de febrer es traslladaran també el Servei de Recursos Informàtics i TIC (SRITIC) i el CRAI de la Seu Universitària del Baix Penedès, i se'n informarà més endavant.

Gerència de la URV agraeix la col·laboració i demana comprensió per les dificultats que es poden produir en l'atenció ordinària dels serveis durant els canvis d'ubicació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar