loader
menu

CIUTAT

Repsol porta a TGN "El Gran Joc del Ciudadano R"

El Circ Ciutat dimecres, 22 de gener de 2014

Fundació Repsol porta a Tarragona El Gran Joc del ciudadanoR, una iniciativa d'oci educatiu per a totes les edats que pretén promoure de forma lúdica i positiva valors de la Fundación com la cultura de participació, de respecte, de solidaritat i responsabilitat entre els ciutadans i amb el medi ambient . A través d'El Gran Joc del ciudadanoR es convida a la construcció d'una societat solidària i cohesionada.

Font: Fundacion Repsol

L'activitat es desenvolupa sobre un tauler gegant amb forma de 'R' en què els participants, en el seu recorregut per les diferents caselles com si fossin les fitxes, hauran d'aconseguir els valors del ciudadanoR.

El tauler està adaptat per a persones amb discapacitat i s'organitza en funció de diversos jocs que representen diferents valors que cal aconseguir: 'Ajuda al planeta', 'El teu somriure és la meva energia', 'Mira pels altres', 'Millor entre tots' i 'Tu pintes molt'. Cada casella del tauler marca una acció: avançar, retrocedir, perdre torn, i cadascuna d'aquestes proves estan vinculades als valors del ciudadanoR .

Els participants es poden fer de forma immediata amb el carnet de ciudadanoR a l'entrada del recinte, i el joc ofereix la possibilitat de participar en una Gimcana fotogràfica . En aquesta activitat es lliura a cadascun dels participants una càmera fotogràfica i se'ls planteja un desafiament: passejar pels voltants de la instal·lació durant un temps establert i fer 5 fotos que representin cadascun dels valors del ciudadanoR. Les fotografies preses es podran visualitzar en una pantalla instal·lada al recinte del joc i tot el material passarà a formar part del llibre de fotos virtual de Fundación Repsol que es pot consultar al web de la Fundación.

A la inauguració, presidida per l'alcalde de Tarragona, hi ha assistit la gerent de l'àrea de Voluntariat de Fundació Repsol, Paloma Tuñón.

Visites

La carpa estarà oberta al públic del 22 de gener al 2 de febrer. Es pot visitar de forma lliure de 10.30 a 14.00 hores i de 15.30 a 19.00 hores, de dilluns a divendres i d’11.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 19.30 hores el cap de setmana, o reservar visites en grup al telèfon 91.577.75.36 (de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores) o per correu electrònic a l’adreça: ciudadanor@salmanproducciones.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar