loader
menu

CIUTAT

Descomptes de fins el 30% als usuaris de la línia Madrid-Camp de TGN que assisteixin a congressos

El Circ Ciutat dijous, 23 de gener de 2014

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat avui un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros, que permetrà avantatges als usuaris de la línia d’Alta Velocitat entre Madrid i l'estació del Camp de Tarragona.

L’acord, que s’emmarca en la campanya d’aposta pel turisme de negocis amb el qual està treballant el Tarragona Convention Bureau (TCB), contempla l’aplicació de descomptes de fins a un 30% per als congressistes que viatgin en AVE, Avant o Àlvia amb destinació a Tarragona per tal de participar en algun congrés o esdeveniment de negocis. Paral·lelament, el TCB es compromet a promocionar i publicitar els serveis de Renfe com a mitjà de transport, en totes les activitats que es duguin a terme a través de l’oficina de Congressos.

D’altra banda, aprofitant la bona entesa entre Renfe Viajeros i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), s’ha obert una nova línia de col·laboració per impulsar paquets d’escapades de cap de setmana amb pernoctacions a Tarragona (citybreaks) i, alhora, promocionar els viatges coincidint amb les principals activitats culturals que se celebren a Tarragona, com ara Tàrraco Viva, Tarragona Història Viva o Tarragona Ciutat de Castells, entre d’altres.

Fint:ave-renfe.edreams.es


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar