loader
menu

CIUTAT

Nova factura de 20.000 euros per danys al pas de la plaça dels Carros

Sergi Casado Ciutat dijous, 23 de gener de 2014

Els desperfectes ocasionats pel vehicle que es va quedar encastat enmig de les escales del pas soterrat de la plaça dels Carros el passat 21 de desembre ja tenen cost: 20.000 euros. Segons han explicat fonts de l'Ajuntament de Tarragona, ja s'ha fet un pressupost de tot el que caldria reparar i substituir de la instal·lació i la companyia asseguradora del cotxe ja ha respost assegurant que assumirà totes les despeses.

El vehicle sinistrat, ja a l'interior del túnel. / cedida

El vehicle, conduït per un home de 75 anys, es va quedar frenat inicialment al principi de les escales, tot i que després la grua el va baixar fins al replà de baix, des d'on es va haver de tornar a pujar. Part de la instal·lació elèctrica va quedar afectada i també les baranes, junt amb altres tasques que caldrà fer, i que eleven la factura fins els 20.000 euros.

El conductor, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, i creient que el pas dels vehicles també estava autoritzat va enfilar les escales deixant una imatge captada per tots els curiosos que passaven per allí.

En tan sols un any de funcionament, ja que es va inaugurar el desembre de 2012, el pas soterrat no ha deixat de donar maldecaps. Pràcticament tots els elements de la instal·lació han sofert danys, com les escales, l'ascensor, la paret interior o les càmeres han deixat de funcionar en algun moment. Aquesta despesa sí ha anat a càrrec de les arques municipals, ja que és l'Ajuntament qui va assumir el manteniment. El vandalisme, però també ha sortit car i perjudicial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar