loader
menu

Ara Tarragona demana que s'aclareixin els comptes del pàrquing Jaume I

El Circ divendres, 24 de gener de 2014

El nou partit municipal Ara Tarragona ha irromput en l'escena política de la ciutat, i ho ha fet demanant que s'aclareixin els comptes del pàrquing Jaume I. La nova formació politica vol respectar, en tot moment, la claredat en els pressupostos de la ciutat de Tarragona en el procés obert pel pàrquing Jaume I. És per aquest motiu que demanem a l’Ajuntament la creació d’una comissió d’investigació per aclarir aquest procediment poc transparent, i que ha generat un clima de total desconfiança a la societat tarragonina.
 


L’objectiu és el de desvetllar el motiu per l’alta inversió econòmica que va fer el consistori, després de pressupostar l’any 2002 la construcció d’aquest pàrquing intel·ligent amb 3,9 milions d’euros. Una amortització negativa que ha generat altes pèrdues a les arques municipals que superen els 30 milions d’euros i que, en el pitjor dels casos, podrien apropar-se als 40 milions.

Des d’Ara Tarragona es considera prioritari la defensa de la total transparència de l’actual Ajuntament envers la ciutadania. D’aquesta manera, respectant en tot moment la presumpció d’innocència dels possibles implicats en el procés, volem formular la pregunta: On han anat a parar les inversions?


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar