loader
menu

CIUTAT

El Serrallo per fi tindrà llar d'avis

Sergi Casado Ciutat divendres, 24 de gener de 2014

El Serrallo ja ha posat fil a l'agulla per resoldre una altra de les mancances que encara té com a barri: una llar de jubilats. El web de l'Ajuntament anunciava avui que el consistori cedirà a l'Associació de Veïns el local situat al número 26 del carrer Espinach. Tot i que el barri mariner de Tarragona compta amb nombroses entitats i associacions, i a més, custodia tres passos de la Setmana Santa; motius més que suficients per agrupar-les totes en un mateix espai, el local del carrer Espinach es destinarà a crear una llar d'avis.

Dels prop de 1.100 habitants que actualment té el barri pescador, un 19 per cent són persones majors de 70 anys. Les dades les facilita el president de l'AV Serrallo, Ferran Diago, que assegura que "ara mateix, la gran necessitat que té el Serrallo és una llar d'avis", tot recordant que un barri amb 170 anys d'història bé s'ho mereix. Per això, han donat prioritat a cobrir la primera urgència que figura en la llista de necessitats. La segona continua sent el cablejat elèctric que planeja entre les balconades de molts carrers. O també un local propi per a l'ens veïnal i la resta d'entitats.

Un cop resolts els problemes de clavegueram, eliminar el cables elèctrics i donar aixopluc als veïns i a les entitats seran els pròxims reptes del barri mariner. Una de les opcions seria aprofitar la part de l'edifici fitosanitari que no utilitzaran els Xiquets del Serrallo. Són més de 200 metres quadrats, però de moment, pertanyen a la Generalitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar