loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Circ Raluy torna a TGN quatre anys després per presentar BOOM!

Sergi Casado Cultura i patrimoni dilluns, 27 de gener de 2014

L’històric Circ Raluy arriba a Tarragona, quatre anys després de la seva darrera visita. Enguany farà la seva estada del 17 de febrer al 3 de març coincidint amb el la celebració del Carnaval, amb un espectacle per a tota la família. BOOM!

Font: circraluy.com

Font: circraluy.com

Font: circraluy.com

En la nova proposta del Circ Raluy, que connecta la tradició i la modernitat, el títol evoca els mítics homes bala, però els números més habituals es combinen aquesta vegada amb propostes tan innovadores com una actuació basada en la llum làser. Sempre, això sí, amb la perfecció de la tècnica i l’elevada qualitat artística que caracteritzen la família Raluy.

A BOOM!, el Circ Raluy aposta per convidar artistes de reconegut prestigi internacional a formar part de la família, mantenint així l’esperit tradicional del circ i, al mateix temps, reinventar-lo i posar-lo al dia. Són artistes reconeguts mundialment en el món del circ, entre els quals aquest any destaquen especialment tres estrelles: el Trio Bellissimo, el malabarista italià Dustin Huesca i les acròbates Kimberly i Jillian.

El circ estarà instal·lat al Parc Francolí del 20 al 3 de febrer. Les entrades ja es poden adquirir a través de Promoentrada, TicketMaster, MyEntrada i a les botigues FNAC, Halcon i Carrefour. A partir del 17 de febrer, les entrades també es podran comprar a les mateixes taquilles del Circ. Els preus oscil·laran entre els 6 i els 30 €.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar