loader
menu

CIUTAT

La Cambra farà enguany 10 missions empresarials més i arribarà a 30 països

El Circ Ciutat dilluns, 27 de gener de 2014

La Cambra de Tarragona ha presentat avui els objectius d’internacionalització pel 2014 i ha aprofitat per fer balanç dels darrers cinc anys, en els que ha organitzat i liderat 50 missions empresarials i ha portat més de 600 exportadors a 70 països d’arreu del món, que han assolit una xifra d’activitat superior als 10.000 contactes comercials.

Font: Cambra de Comerç de Tarragona

La Corporació tarragonina apostarà fort enguany pel continent africà, on és un referent a nivell nacional pel coneixement i experiència als mercats subsaharians. Val a dir que el 40 per cent dels participants a les missions de la Cambra procedeixen de fora de Catalunya.

Així, tal i com han explicat Sergi Vives, president d’Internacionalització i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització, s’han previst pel 2014 un total de deu missions empresarials que tindran com a destí 30 països, tots ells a Àfrica llevat dels dos destins a Àsia: Hong Kong i Singapur.

Més informació a: http://www.cambratgnafrica.com/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar