loader
menu

CIUTAT

Els veïns de la Plaça Primer de Maig de Torreforta reclamen que s'urbanitzi

Sergi Casado Ciutat dimarts, 28 de gener de 2014

Els veïns de la Plaça Primer de Maig de Torreforta reclamen a l'Ajuntament que acabi les millores promeses i que urbanitzi l'espai. Un cop feta la neteja i la tanca, aprofitant les de la Tabacalera, els residents continuen tenint demandes. Per exemple, que s'acabi d'executar l'obra pendent a la part del col·legi Gual Villalbí. Segons ha explicat el portaveu del col·lectiu veïnal, Modesto Pallejà, allí hi havia projectat un aparcament dissuassiu.

Una imatge de la plaça, l'abril de l'any passat. / circdetarragona.com

"La plaça ha quedat molt bé i molt neta, però ara volem que s'urbanitzi i que posi una zona de jocs infantils", recorda Pallejà, qui també recorda perfectament la partida anunciada per l'Ajuntament i aprovada pel plenari: 180.000 euros. En els pressupostos de 2014 l'actuació a la Plaça Primer de Maig ja hi figura en l'apartat d'inversions. Com tot el capítol, l'obra a la plaça de Torreforta també està condicionada a la venda de patrimoni.

Des d'aquest barri de Ponent, que reivindica les millores en aquesta plaça des de fa anys, no es considera gaire elegant que la inversió milionària al Parc de les Lletres Catalanes, pressupostat en 946.000 euros, i que ja funciona, s'hagi decidit i executat en tant poc temps. "Abans que l'Arrabassada estàvem nosaltres", apunta Pallejà, qui també ha afirmat que l'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb ell per tractar l'assumpte directament.

Una altra de les demandes dels veïns és que necesiten tenir les claus de la plaça per si fos necessari que entrés alguna ambulància o els Bombers. Actualment està tancada, però el consistori hi posarà solució en breu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar