loader
menu

CIUTAT

Un nou menjador social al carrer Cervantes donarà àpats a més de 60 persones al dia

El Circ Ciutat dimecres, 29 de gener de 2014

L’Ajuntament i la Fundació Formació i Treball han signat un acord per oferir el servei de menjador social al centre de la ciutat. El nou local situat al carrer Cervantes número 4B ja està en funcionament i la seva gestió va a càrrec de la Fundació Formació i Treball, amb el suport i coordinació de l'Institut Municipal de Serveis Socials.

Aquest menjador tindrà la capacitat d'atendre aproximadament 60 usuaris, repartint els corresponents menús a l'hora de dinar. A més de servir els àpats, es treballarà per a les persones que ho necessiten, la millora d'habilitats socials per tal de fomentar la seva integració social, alhora que s'ofereix un espai de convivència i interrelació entre usuaris, voluntaris i professionals.

Una imatge del nou menjador. / cedida

Es tracta d’un recurs extern que té com a principal objectiu proporcionar àpats saludables per a persones i famílies amb greus necessitats socials i que necessiten ajuda per la subsistència. Aquest servei es presta en el propi local i també mitjançant la recollida en carmanyoles. El servei de menjador s’afegeix a d’altres recursos disponibles com els ajuts d’urgència per la compra d’aliments i les beques menjador a les escoles. Els usuaris es deriven des dels diferents punts d’atenció social i el principal objectiu és oferir un recurs en un entorn el més normalitzat possible en funció del seu perfil i la situació en la que es troben.

A Tarragona, a més d’aquest nou establiment, gestiona els contenidors de Roba Amiga i la botiga ubicada al carrer Apodaca.

L'obertura d'aquest menjador al centre és el segon en menys de tres mesos, ja que a l'octubre, a Bonavista se'n va inaugurar un que ofereix una quarantena de dinars diàriament. En aquest cas, està promogut per l’Associació Joventut i Vida.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar