loader
menu

L'alcalde de TGN esquiva respondre si l'independentisme ha crescut a la ciutat

Sergi Casado dimecres, 29 de gener de 2014

Agradi o no, el procés sobiranista que viu la societat catalana marca el calendari polític de tots els partits polítics, tant a nivell estatal com autonòmic, i en el municipal també. Tot i això, l'alcalde ha esquivat hàbilment i amb elegància pronunciar-s'hi.

La conferència de Ballesteros ha aixecat molta expectació mediàtica. / circdetarragona.com

Un cop acabada la conferència, la presidenta del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona, Sara Sants, ha fet un qüestionari a Ballesteros confeccionat amb preguntes formulades per tots els mitjans de comunicació.

Preguntat per si creia que Tarragona cada cop s'està fent més independentista i sota un silenci sepulcral a la sala, ha optat per respondre "Tarragona és magnífica. I si és independentista, catalanista o el que sigui, realment em resulta molt difícil definir-la, i del que diu la gent, doncs Tarragona és magnífica". Altre cop el mateix. El missatge, clar: avui no tocava o potser no calia treure el tema. R

Respecte a la consulta, tal com s'explica el prototip de socialista català federalista, ha reiterat que només donarà suport a la consulta si és "legal i acordada", tal com manen els estatuts del PSC, la desunió del qual no l'afecta en absolut, segons ha indicat.

A més, en la seva conferència no ha fet cap esment de cap tipus al procés que viu la societat catalana. Ni des d'una òptica més federalista, que és la que sempre ha defensat l'alcalde tarragoní, ni des de cap altra.

Tampoc s'ha mullat respecte a si es presentarà a les properes eleccions. "Estaré disponible si la ciutat ho vol". Res més, tot i que les preguntes següents tampoc han estat més còmodes. Ballesteros s'ha compromès a fer pública l'auditoria sobre els comptes de la candidatura dels Jocs del 2017, anunciada des de fa quasi un any, però sense resultats.

Com sempre, el pàrquing Jaume I també ha estat present. Preguntat per si tem que el jutge l'imputi, Ballesteros ha confessat que "tinc la consciència molt tranquil·la i no em preocupa". No s'ha animat a posar-li data d'inauguració i ha deixat clar que si es torna a fer un concurs per adjudicar l'obra del nou equipament caldrà totes les modificacions perquè alguna empresa se'l quedi.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar