loader
menu

CIUTAT

Rubén Pérez, un altre mite del Nàstic que marxa per la porta del darrere

Sergi Casado Ciutat dissabte, 01 de febrer de 2014

Un dels noms que tothom recorda d'un equip de futbol que ha fet història és el del seu porter. Ho va ser l'Arkonada de la gran Reial Societat de principis dels vuitanta, Zubizarreta al Dream Team del Barça de Cruyff, Buffon a la Juve, entre d'altres. Al Nàstic és Rubén Pérez, l'únic supervivent de l'equip que va aconseguir l'ascens, i des de l'1 de febrer, ja ex jugador grana.

Una imatge de Rubén Pérez. / gimnasticdetarragona.com

Font: facebook.com

El porter aragonès, que complia la seva vuitena temporada a Tarragona, ja es va quedar sense fitxa a l'estiu. No entrava en els plans de Castillejo ni tampoc de la directiva, però com que encara li quedava un any de contracte, el futbolista tan sols s'entrenava amb la plantilla. Amb l'arribada de Vicente Moreno, ni això.

Les dues parts ja venien negociant des de feia temps, però sense acord. "Jo he intentat trobar una solució parlant amb el club, però sempre que fos interessant també per a mi", explica Rubén, qui ja ha contactat amb els mitjans de comunicació tarragonins per reunir-se amb tots i explicar tot el que ha viscut en els darrers mesos.

Finalment, quan només quedaven tres quarts d'hora perquè es tanqués el mercat de fitxatges hivernal, el Nàstic va enviar un mail anunciant la rescissió de contracte amb Rubén Pérez.

Textualment, diu el següent: "El Nàstic de Tarragona ha posat fi aquesta nit al contracte que unia Ruben Pérez a l'entitat grana. Club i jugador han negociat aquesta rescissió, la qual s'ha signat fa uns instants i que acaba amb l'etapa del porter aragonès al conjunt tarragoní. El Nàstic vol agrair la dedicació del porter en tots aquests anys a Tarragona i li desitja el millor en el futur, tant en l'aspecte personal com en el professional."

L'acord estableix que el club li abonarà al porter aragonès 70.000 euros. Seria menys que el que li correspondria si hagués acabat el contracte fins el juny, però el futbolista té al damunt dues ofertes de l'Osca i de l'Eibar. El primer, a segona B, i l'Eibar, a segona A. Jugant mitja temporada en l'un o en l'altre compensaria el que deixaria de guanyar a TGN.

Se li farà un primer pagament de 30.000 euros i cap al maig, el segon.

D'aquests 70.000 euros, 60.000 correspondrien al que el club li hauria de pagar al jugador per haver estat més de cinc temporades seguides en el club. En aquest cas, són 8 anys gairebé exactes, ja que Rubén Pérez va fitxar pel Nàstic el gener de 2005, per cobrir la baixa sobtada i per sorpresa del basc Juanjo Valencia.

Rubén Pérez s'ha fet gran al Nàstic, però ell també l'ha fet gran. La manera com ha dit adéu no es correspon a un nom que sempre anirà associat a la història grana. Quan recitem als nostres néts l'equip inicial de Luis César sempre començarem igual: Rubén Pérez, Marco, Llera, Manolo Martínez, Serrano..., Abel Buades, Cuéllar, Codina...


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar