loader
menu

CIUTAT

El govern estatal treu pit pels avenços en les obres de la T-11

El Circ Ciutat dissabte, 01 de febrer de 2014

Arran de l’anunci del Ministeri de Foment de la finalització d’obres de millora de la T-11, el Subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha volgut mostrar el seu “agraïment per la paciència tinguda durant aquests anys d’obres, tant per part dels veïns dels barris de Ponent de Tarragona, com per part dels conductors que, diàriament, es traslladen entre les dues poblacions més poblades de la província, Tarragona i Reus”.

L'autovia T-11. / circdetarragona.com

Sierra ha recordat que “des del canvi de govern l’obra ha avançat més d’un 60% i ha estat una prioritat del Ministeri”. Així mateix, el Subdelegat ha fet incís en “la positiva actitud mostrada per les associacions de veïns i entitats que, en tot moment, han seguit de molt a prop l’evolució de l’obra, aportant propostes que, sens dubte, l’han millorat”.

Jordi Sierra ha explicat que “avui per avui ens mantenim en contacte amb l’Ajuntament de Tarragona per tal d’aconseguir un consens sobre les actuacions que resten pendents, com ara l’enjardinament de les passarel·les i l’enllumenament d’aquestes mateixes”. “En tot cas”, ha reblat Sierra, “es tracta d’actuacions menors, que milloraran la qualitat de vida dels veïns, però que no formen part de les actuacions principals que el Ministeri ja ha donat per finalitzades”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar