loader
menu

CIUTAT

Rubén Pérez clou dolgut la seva etapa al Nàstic

Sergi Casado Ciutat dimarts, 04 de febrer de 2014

Desvinculat del Nàstic i, un cop fitxat per l'Osca pel que resta de temporada, Rubén Pérez ha tornat a Tarragona per acomiadar-se i per explicar el procés que ha provocat que es quedés sense fitxa a l'estiu i que, en conseqüència, hagi decidit marxar. Ho ha fet a l'hotel Tarraco Park, que ha cedit les seves instal·lacions al porter aragonès per dir adéu.

Rubén Pérez, ja com a jugador de l'Osca. / sdhuesca.es

Rubén Pérez. / facebook.com

Ha recordat que quan va arribar, en principi per només sis mesos, "no creia que m'hi acabaria quedant vuit anys". També ha reconegut que l'ascens a primera divisió li va arribar massa aviat, i que, per això, encara no el va viure "estimant de veritat els colors de la samarreta".

Rubén ha explicat que marxa "amb la consciència molt tranquil·la perquè crec que he ajudat a sumar més que no pas a restar". Un cop rescindit el contracte, ha recordat que "podia parlar", ja que, segons ell, "quan el que parles no agrada al club t'obren un expedient".

La situació que vivia tampoc no era gens fàcil. De porter titular i capità, supervivent de l'ascens a primera i posseïdor d'altres rècords grana, a no tenir fitxa. "S'han dit moltes coses, com ara que va ser una decisió purament esportiva, i no hi estic d'acord. A mi m'ofereixen que em quedi, però abaixant-me el sou un 50 per cent", puntualitza el futbolista. Lamenta els fets perquè, a diferència d'altres renovacions en anys anteriors, l'interlocutor va ser el nou director esportiu, Emilio Viqueira, i a només tres dies de l'inici de la pretemporada. "Llavors ja no vaig tenir la possibilitat de marxar", afegeix.

Rubén recorda que li va estranyar: "No el coneixia de res a Viqueira. Potser amb una altra persona negociant amb mi hauria acceptat. En aquest cas, Andreu va posar mediadors", indica Rubén. Més estorat es va quedar quan el mateix Viqueira va justificar la seva participació en les converses, en dir-li que tant el president Andreu com el director general Lluís Fàbregas estaven enfadats amb ell perquè havia denunciat el club. Rubén afegeix que fins i tot li va arribar que el vestidor el considerava "un mal company".

El porter ha confessat que, tot i que es presenti una denúncia, en realitat es tracta d'una reclamació al club perquè els pagui el que els deu. I segons Rubén, ho han fet pràcticament cada any des que és jugador grana.

Tot i això, Rubén ha volgut agrair el suport de l'afició del Nàstic i ha rebelat el somni que tenia: "M'hauria agradat tornar a pujar, però ja sentit de veritat els colors de la samarreta"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar