loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'obra "Barcelona" obrirà la nova temporada de teatres a Tarragona

Sergi Casado Cultura i patrimoni dimecres, 05 de febrer de 2014

La nova temporada d'hivern i primavera 2014 dels teatres de Tarragona arrencarà el proper 5 de març amb l'obra "Barcelona", protagonitzada per Emma Vilarasau i Míriam Iscla. Es tracta de l’última obra del director i dramaturg català Pere Riera, que arribarà al Teatre Tarragona després d’haver triomfat a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya la primavera passada i després d'haver fet parada ja a Reus, Tortosa i Valls, entre d'altres ciutats.

Font: teatregoya.cat

Font: teatregoya.cat

Tot i que serà la primera obra de teatre, abans, però, l'Òpera Norma, de Vincenzo Bellini, també s'aturarà al Tarragona, de la mà de l'Associació Amics d'Òpera de Sabadell, el proper 19 de febrer a les 9 del vespre.

Una altra obra que podria veure's també a Tarragona és Un aire de família, dirigida per Pau Durà i protagonitzada per Francesc Orella, Maife Gil i Ramon Madaula, entre d'altres. L’obra gira al voltant d’un sopar familiar per celebrar un aniversari, durant el qual sortiran a la llum els draps més bruts de la parentela. L’espectacle enceta la seva gira a Igualada després de l’èxit al Teatre Romea de Barcelona. Un aire de famille és una obra de teatre molt popular a França amb nombrosos premis, com el premi Molière al millor text l’any 1995.

En les travesses podria entrar Iaia; una obra amb què l'actriu Montserrat Carulla s'acomiada dels escenaris i que farà parada a més de 50 municipis d'arreu del país. A Reus ja es va representar al teatre Fortuny el passat 19 de gener, però davant la demanda l'obra de Roger Peña Carulla tornarà el 26 de març.

Pel que fa al gruix de la programació d'hivern i primavera de Tarragona, és de preveure que, un cop presentat el Carnaval, en els propers dies s'anunciarà, tot i que en ciutats com, per exemple, Reus, ja fa setmanes que es va inaugurar la nova temporada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar