loader
menu

CIUTAT

L'empresa Octagon captarà patrocinadors per als Jocs del 2017 per valor de 30 milions d'euros

El Circ Ciutat dimecres, 05 de febrer de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat el servei de captació de donants i patrocinadors dels Jocs del Mediterrani a l'empresa Octagon Esedos S.L. El valor del contracte se situaria entre 1.248.000 euros i 3.300.000 euros sobre la base que la previsió financera de captacions de donacions i patrocinis per als Jocs serà d'uns 30.000.000 euros, segons figura en l'apartat Perfil del contractant del web municipal.

A la convocatòria d’avui, dimecres 5 de febrer, s’ha obert el darrer sobre de cada proposta i s’han repartit els punts que quedaven per adjudicar. Octagon Esedos SL, ha estat l’empresa que, finalment, ha obtingut una puntuació més alta, seguida d’Aegis Media SLU i Always Sports Management.

L’empresa serà responsable no només de la captació de donants i patrocinadors per als Jocs Mediterranis, sinó també de la gestió, l’atenció i l’assessorament integral a tots els donants i patrocinadors per tal de donar compliment als acords subscrits entre aquests i l’organització dels Jocs.

Segons el tinent d’alcalde de Projectes Estratègics i Comissionat de l’Ajuntament de Tarragona pels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, “les donacions i patrocinis són un aspecte fonamental per als Jocs Mediterranis. Avui hem fet un pas important, un pas més que indica la bona marxa del projecte i que s’estan seguint tots els passos previstos a la nostra planificació”.

Segons el Pla Director de Tarragona 2017, el 76% de les necessitats operatives dels Jocs Mediterranis han de finançar-se mitjançant la donació i el patrocini. El fet que, des de l’1 de gener d’aquest any, els Jocs siguin considerats “Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic”, facilita que totes aquelles empreses que facin aportacions econòmiques als Jocs puguin beneficiar-se d’exempcions fiscals que poden arribar fins al 90% dels diners aportats.

Sobre la base que la previsió financera de captacions de donacions i patrocinis és de 30.000.000 €, el valor estimat es situaria entre 1.248.000€ i 3.300.000€.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar