loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN nomenarà fill adoptiu l'historiador flixenc Josep Sànchez Cervelló

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 06 de febrer de 2014

Demà divendres 7 de febrer a les 19.30h, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, lliurarà el títol de fill adoptiu a l’historiador Josep Sánchez Cervelló. A l’acte també hi assistiran, entre d’altres, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, l’alcalde de Flix, Marc Mur i la tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria.

Sánchez Cervelló, nascut a Flix el 1958, és un home polièdric, amb múltiples facetes i que al llarg de la seva trajectòria vital ha desenvolupat actuacions en àmbits molt diversos, especialment a Tarragona, on va arribar ja fa més de 40 anys per cursar els seus estudis de secundària a l’antiga Universidad Laboral. Seguidament va exercir de docent a diversos instituts de batxillerat i ja com a Doctor en Història, va començar a impartir les seves classes a la Universitat Rovira i Virgili, on actualment exerceix com a Catedràtic d’Història Contemporània i com a degà de la Facultat de Lletres.

Més enllà de la seva trajectòria acadèmica, que engloba centenars de publicacions, recerques històriques conegudes i reconegudes, en l’àmbit local, nacional, estatal i internacional, com les centrades en les antigues colònies portugueses a l’Àfrica; en Josep Sánchez Cervelló, és també president de l’Ateneu Republicà de Tarragona i vicepresident del Cercle d’Estudis Històrics i Socials del Camp de Tarragona. També ha col·laborat en diferents programes coordinats per l’Ajuntament de Tarragona com Només en fa setanta, Recuperació de la Memòria Històrica, Tarragona durant la Guerra del Francès.

L'historiador flixenc Josep Sánchez Cervelló. / lamarfanta.blogpot.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar