loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Jove escull Carles Ribas com a nou cap de colla i l'ex regidor De los Rios com a president

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 09 de febrer de 2014

Relleu al capdavant de la Colla Jove de Tarragona. L'ex diputat i ex regidor Sergi de los Rios serà el nou president de l'entitat, en substitució d'Albert Grau. Com a cap de colla dels del Cos del Bou, Carles Ribas agafa les regnes que deixa Jordi Sentís. L’Assemblea de la Colla Jove Xiquets de Tarragona va escollir, així, dos ex cap de pinyes per liderar la colla durant al menys durant les dues properes temporades.

A l'esquerra, Carles Ribas, i al seu costat Sergi de los Rios./ collajove

El passat dissabte 8 de febrer, es va celebrar l’Assemblea de la Colla Jove tant per fer un repàs del que va ser l’etapa de l’anterior mandat de Jordi Sentís i Albert Grau com per votar-ne el proper.

Amb el Cos del Bou ple de gom a gom, la única candidatura encapçalada per Carles Ribas i Sergi de los Rios va sortir escollida per una àmplia majoria. Ribas ha format el seu equip tècnic comptant amb castellers amb experiència al cap davant de la colla, com és el cas de la Miriam Alvarez i del Oriol Aguilera, cap de canalla i cap de pinyes respectivament, i d’altres que no, com el Jordi Alomà, cap de colla adjunt. Sergi de los Rios aposta per continuar amb el model “Colla Jove” que tants èxits va portar a l’equip d’Albert Grau.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar