loader
menu

CIUTAT

Santa Tecla va utilitzar les urgències per atendre pacients que havien d'estar a l'UCI

El Circ Ciutat diumenge, 09 de febrer de 2014

Noves queixes del sindicat CGT referent a les condicions per atendre els pacients a l'Hospital Santa Tecla. Segons el sindicat, el centre hospitalari va utilitzar els boxs d’urgències per atendre a quatre pacients que necessitaven ser atesos a la Unitat de Cures Intensives (UCI). A causa de la saturació a l'UCI, que estava al complet, els pacients van haver de ser assumits pel centre i, en conseqüència, ateses al servei d’urgències.

La CGT adverteix que aquestes instal·lacions pateixen manca de l’atenció i el control necessaris que aquests pacients tindrien amb servei adient, ja que els monitors no estan centralitzats i no poden ser atesos d’una manera adequada pel personal, que està a càrrec de la resta de pacients del servei d’urgències. El servei va estar cobert per dues infermeres i dos auxiliars d´infermeria. La primera infermera va atendre als 4 pacients de l'UCI, juntament amb dos pacients més del propi servei. L'altra infermera, segons la CGT, va donar assistència a tretze pacients. Dels 19 boxs que hi ha en total al servei d’urgències, només 6 disposen del timbre d’assistència.

A causa d'aquesta reconversió dels boxs de pacients de grip A en una unitat de cures intensives, els pacients de grip A no han pogut ser aïllats, tal i com especifica en el seu protocol d’actuació. Tampoc s´han pogut nebulitzar perquè el box no compleix amb el protocol d’aïllament.

Aquesta situació s’ha donat durant tot el cap de setmana. D’aquesta manera aquests pacients han rebut assistència però aquesta no ha estat la corresponent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar