loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Vistiplau a la defensa del patrimoni de Tàrraco

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 10 de febrer de 2014

La regidora del Partit Popular de Tarragona Pilar Juárez ha anunciat que la comissió de cultura de l’Ajuntament ha donat llum verda a la creació d’un Consell Assessor del Patrimoni Historicoartístic, “tal i com vam proposar en sessió plenària mitjançant una moció, i que demostra l’aposta del PP pel nostre Patrimoni històric”.

Una imatge del teatre romà. / circdetarragonacom

Una imatge del teatre romà. / circdetarragonacom

Aquest Consell “ha de ser un grup de treball que prepari l’arribada dels tècnics de la Unesco per revisar la declaració de Tarragona com a Patrimoni Mundial, i que serveixi també per donar un impuls a aquest Patrimoni”.

Juárez ha recordat que “”no ens plantegem que Tarragona pugui perdre aquesta condició i per això volem que es posin totes les eines necessàries i que l’Ajuntament s’impliqui al màxim per a què l’informe sigui el més favorable possible”.

La moció que ha donat forma a aquest consell va ser una de les cinc que els Populars van presentar a plenari arran de la conferència d’Alejandro Fernández del 2013 sobre l’estat de la ciutat, i que forma part del desenvolupament de la Marca Tarragona.

D’altra banda, la regidora Popular ha valorat molt positivament l’augment de la partida per Tàrraco Viva 2014 que s’ha presentat aquest dilluns, “tal i com vam exigir a Ballesteros per tal d’aprovar els pressupostos”.

Juárez ha insistit que “Tàrraco Viva és una de les grans apostes del Partit Popular per la nostra ciutat, tal i com hem anunciat en moltes ocasions”, i ha recordat que “mai ha estat el projecte de l’actual equip de govern, que volia convertir l’esdeveniment en bianual, un fet que el Partit Popular va impedir”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar