loader
menu

CIUTAT

Les rebaixes tornen a sortir a la Rambla de TGN: arriba la Fira Fora Stock

El Circ Ciutat dimecres, 12 de febrer de 2014

El Centre comercial la T de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona organitza aquest cap de setmana, 14, 15 i 16 de febrer la IX Edició de la Fira Fora Stock a la Rambla Nova. Enguany la fira estarà tematitzada amb motius de l’amor tot coincidint l’inici de la mateixa amb el dia de Sant Valentí.

La fira comptarà amb uns 40 stands de moda i complements, calçat, salut, entitats solidàries, zona "Auto" amb totes les novetats de les millors marques de automòbil i amb zona infantil amb atraccions pels petits.

Des de l’Associació, s’ha volgut potenciar la fira i la participació dels ciutadans a través de les xarxes socials, fent al marge de les accions habituals de la promoció de la fira, un campanya de reforç per potenciar la difusió i com a fil conductor s’ha utilitzat la pàgina oficial de Facebook La T de Tarragona per a crear un sorteig amb el suport dels patrocinadors on hi ha més de 50 premis.

La mecànica del sorteig, a banda de permetre la participació una vegada feta la inscripció, donarà a tots els usuaris un cupó bescanviable amb un obsequi sorpresa exclusiu on es podrà recollir a l’estand de la T de Tarragona La T-va Barra.

El concurs finalitzarà el mateix divendres 14 de febrer a les 9 del matí i els guanyadors sortiran publicats a la pàgina de Facebook, per poder anar a la fira a recollir els premis.


Horari:

Font:tarragonamesborrona.info

Divendres d’11 a 21h; dissabte de 10 a 21h i diumenge de 10 a 20h.

Dissabte: Dj Jobo Fresno en directe de 12 a 15h i classe de Salsa amb de Sixto Duque de 18 a 19.30h.

Diumenge: Dj Pitu en directe de 12 a 15h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar