loader
menu

CIUTAT

La il·legitimitat del deute català, a debat

El Circ Ciutat dimecres, 12 de febrer de 2014

L’Assemblea local del Procés Constituent a Tarragona organitza per al dimecres 19 de Febrer a les 7 del vespre a la sala de graus del Campus Catalunya de la URV la xerrada “Per què no hem de pagar el deute?”.

Una imatge del cartell. / circdetarragona.com

Aquesta xerrada serà una de les primeres activitats emmarcades dins de la campanya sobre el deute i la Unió Europea i serà realitzada per Javier Lechón, Carlota Vendrell i Sònia Farré de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

Ara fa dos anys, Madrid va ser la seu d'una trobada estatal per promoure el procés d’auditoria ciutadana del deute amb la participació de més de 100 persones de diferents ciutats de l'estat.

Assemblees del 15-M de diferents ciutats, ciutadans i ciutadanes, juntament amb altres xarxes i organitzacions socials van constituir una plataforma per realitzar una Auditoria Ciutadana del Deute que determini la seva il·legitimitat. S'iniciava, així, un procés liderat per la ciutadania per abordar el problema del deute.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar