loader
menu

CIUTAT

TGN farà una col·laboració extra en el manteniment de les escoles públiques

El Circ Ciutat dijous, 13 de febrer de 2014

Els centres escolars de la ciutat disposen, per aquest 2014, de gener a juny, d’una col·laboració extra per al seu manteniment; és un equip de treball format per sis persones del Pla Municipal d’Ocupació, que estan realitzant tasques de pintura, petits arranjaments, neteja de sorres, muntatge de mobles, entre d’altres actuacions.

Aquesta iniciativa és un complement important en les tasques que es duen a terme habitualment des de la Conselleria d’Ensenyament i l’IMET als 33 centres docents, llars d’infants i centres educatius públics; invertint cada any 2 milions d’euros, només en manteniment i que l’any anterior van superar les 1.500 actuacions.

Al mateix temps, la conselleria d’Ensenyament també treballa per millorar totes les necessitats dels equipaments i dels serveis que reclamen els centres, per un valor d’uns 200.000 euros l’any en inversions; que cal sumar als 2milions de despesa i que per tant, tot plegat suposa una quantitat important.

Font: Ajuntament de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar