loader
menu

CIUTAT

El preu dels pisos de segona mà a TGN cau un 14% en l'últim any

El Circ Ciutat dijous, 13 de febrer de 2014

El preu de l'habitatge de segona mà ha caigut a Tarragona un 14,3% en els darrers dotze mesos i s'ha plantat al gener de 2014 en una mitjan de 1.726 euros/metre quadrat segons dades del web ventadepisos.com.
En el conjunt de la província la corba descendent anual se suavitza i el preu mitjà per metre quadrat marca 1.737 euros, un 6,4% més barat que fa un any.

Una caiguda més pronunciada a l'experimentada en el conjunt de la demarcació de Barcelona, on el preu de l'habitatge de segona mà només ha baixat un 5,8%.

Per províncies, segons l'informe, amb una variació del 7,3% Lleida és la província catalana on més ha caigut el preu de l'habitatge usat durant el 2013 mentre que Girona és la província on menys s'ha abaratit el preu, només ha baixat un 1,1%.

Catalunya no és barata

Catalunya és la tercera comunitat amb el preu del metre quadrat de segona mà més car (2.159 euros el metre quadrat), només superat pel País Basc (3.296 euros el metre quadrat) i Madrid (2.224 euros el metre quadrat). Castella - la Manxa (1.097 euros el metre quadrat), Extremadura (1327 euros el metre quadrat) i Múrcia (1355 euros el metre quadrat) es mantenen com les comunitats amb el preu més barat.

En el conjunt d'Espanya, el preu mitjà de venda d'un habitatge de segona mà és de 1.819 euros el metre quadrat, un 5,3% menys que fa un any.

Clica AQUÍ per tenir tota la informació sobre l'evolució del preu mitjà de venda d'habitatges de segona mà a Tarragona, i AQUÍ per consultar l'informe dels preus dels habitatges de segona mà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar