loader
menu

CIUTAT

Les noves torres Catalunya no superaran l'edifici Atlàntic, que es manté líder a TGN amb 20 plantes

Sergi Casado Ciutat dijous, 13 de febrer de 2014

Les dues noves torres que ja s'aixequen a l'avinguda Roma, a tocar del riu Francolí, completaran la urbanització d'una de les principals vies d'accés al centre de Tarragona. Però també n'alteraran les vistes, és a dir l'"skyline". Les Torres Catalunya, que és com així s'anomenen, tindran 17 i 12 pisos, respectivament. La més alta, que fa xamfrà, i que és a tocar també de l'aparcament dels nous cinemes Yelmo, no superarà les 20 plantes de l'edifici Atlàntic, a la rambla Nova, que continuarà sent la construcció més alta de Tarragona amb un total de 65 metres.

Font: torrescat.com

Font: torrescat.com

Font: torrescat.com

Font:xtec.cat

Tot i que actualment seria l'edifici del Banc Santander, que és l'entitat bancària que hi ha als baixos, popularment se'l coneix com l'edifici de l'Atlàntic, atès que antigament hi tenia la seu el Banco Atlántico.

De fet, al davant de les noves Torres Catalunya ja fa anys que les Torres Roma també atalaien la ciutat. La més alta de les tres també té 17 pisos.

El web torrescat.com inclou tota la informació dels diferents tipus d'habitatges que s'hi podran trobar, així com suggerents opcions de finançament. De fet, en la portada ja es pot llegir que Catalunya Caixa financia el 90 per cent del valor de la casa.

El portal ofereix també imatges virtuals de com quedarà l'espai amb les dues edificacions. En una de les dues que s'adjunten s'observa, al fons, la silueta de l'edifici de l'antic Banc Atlàntic. Un cop estiguin acabades, les Torres Catalunya, junt amb les Torres Roma, acabaran de configurar l'accès al centre procedent de Ponent, un cop es passi per sota de la gran ombra que projectaran.

Segons el nou pla d'ordenació urbanística, aquesta zona enllaça el centre i Ponent, i també inclou (o incloïa fa temps) un edifici alt, en principi, singular, però més a prop de la Tabacalera. A més, també un nou pont sobre el riu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar