loader
menu

CIUTAT

Una acadèmia d'anglès de TGN ofereix descomptes de més del 50 % als aturats

Sergi Casado Ciutat dilluns, 17 de febrer de 2014

L'atur continua colpejant, i a les comarques de Tarragona, amb especial virulència. Arriba l'hora de les retallades d'àmbit purament particular, el gimnàs, els dinars i sopars a fora, o els idiomes, n'acaben sent els perjudicats. Vist amb perspectiva, aquesta hauria de ser la darrera opció a eliminar perquè estronca la formació.

Per això, l'acadèmia Part English, ubicada a la rambla Nova de TGN, ha decidit aplicar la tisora i ofereix, tant a les persones aturades, com als seus familiars un descompte superior al 50 % en les seves tarifes. Sis hores d'aprenentatge al mes per tan sols 20 euros; quan el preu al públic és de 49 euros.

L'acadèmia, en funcionament des de novembre de 2012, no compta amb cap subvenció de cap organisme, sinó que ha decidit posar en marxa la iniciativa després de consensuar-ho entre els professors, tots nadius, assegura el director i propietari del centre, Alfonso Martínez. Les raons i els motius que van fer que Part English decidís donar un cop de mà a les persones aturades de Tarragona que vulguin continuar aprenent anglès són diverses, tot i que el detonant va ser el mes passat, quan un grup nodrit per treballadors d'una empresa tarragonina van abandonar les classes després que es van quedar a l'atur.

Per tal de poder beneficiar-se d'aquesta bonificació tan sols és necessar presentar algun document que acrediti que la persona està en situació d'atur. Des del Circ celebrem i compartim la iniciativa. De fet, la Rambla és plena de cartells de Part English anunciant els descomptes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar