loader
menu

CIUTAT

Un tren llançadora unirà TGN i l'estació de l'AVE en menys de deu minuts

El Circ Ciutat divendres, 21 de febrer de 2014

Tarragona aconsegueix posar un pedaç en els accessos a l'estació de l'Alta Velocitat. Uns trens llançadora uniran, en menys de deu minuts, l'estació de trens de Tarragona i la de l'AVE, situada al terme de Perafort.

Una imatge d'un tren llançadera d'Andalusia. / ave-renfe.edreams.com

Aquest és el compromís que ha anunciat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en una conferència sobre infraestructures a la Cambra de Comerç de Tarragona. En aquesta ocasió, no ha volgut avançar terminis, però sí que ha dit que es farà com més aviat millor, i que només s'ha d'habilitar una entrada en cul de sac a l'estació de la ciutat. El cost de la infraestructura és de dos milions d'euros, que aniran a càrrec d'Adif.

Ballesteros també ha explicat que, finalment, serà l'Autoritat Portuària de Tarragona qui es farà càrrec de la passarel·la de vianants que unirà el centre urbà amb la platja del Miracle, a l'alçada de l'Amfiteatre romà. En un inici, la connexió l'havia de pagar el Ministeri de Foment, dins les inversions del Tercer Fil, però finalment el Port n'assumirà el cost.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar