loader
menu

CIUTAT

Tarragona també se sumarà a la Marxa de la Dignitat del 22-M

El Circ Ciutat dilluns, 24 de febrer de 2014

La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, inicia la campanya de comunicació entorn a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona. Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a Madrid les anomenades Marxes de la dignitat, organitzades des de diferents punts de l’Estat.

Una imatge d'una de les manifestacions convocades per la plataforma a TGN. / circdetarragona.com

La campanya de comunicació s’enceta avui dilluns 24 de febrer a les 17.30h amb una assemblea convocada a la Rambla de Camp Clar. Hi ha previstes d’altres assemblees a Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador...

En un context de malestar generat per les elevades taxes d’atur, la precarietat laboral, les minses pensions, els desnonaments en matèria d’habitatge i les retallades en educació i sanitat, la plataforma tarragonina apel·la a la dignitat i a la corresponsabilitat i per això torna a fer una crida a la ciutadania perquè torni a sortir al carrer.

Des de la plataforma es creu que "és un abús inacceptable el que s’està cometent contra el poble. És una injustícia que haguem de pagar les conseqüència de l’economia especulativa i els robatoris que han realitzat persones amb nom i cognoms i que s’han enriquit escandalosament."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar