loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN inverteix 7 milions d'euros en un sofisticat escànner de contenidors

El Circ Ciutat dimarts, 25 de febrer de 2014

El Port de Tarragona ha posat en marxa l’escàner del Punt d’Inspecció Duanera (PIA) del Port de Tarragona. La inauguració d’aquest sistema agilitza el tràfic dels contenidors pel Port i augmenta la seva competitivitat a nivell internacional
El valor afegit de l’escàner de contenidors és que està situat al moll d’Andalusia, just al costat de la terminal de contenidors operada per DP World, de la terminal intermodal i el PIF (Punt d’Inspecció Fronterera). A més, també està molt proper a la zona on s’ubicarà la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques).

Una imatge del nou escànner de contenidors. / port de tarragona

Una imatge del punt de control. / port de tarragona

La ubicació de l’edifici destinat a la inspecció duanera i l'escàner de contenidors del Port de Tarragona creen un nucli d'inspecció conformat per diferents edificis que portaran a terme de manera eficient la inspecció de les mercaderies, tant de contenidors com de granels. En aquesta zona d’inspecció duanera el Port de Tarragona ha invertit 7,2 milions d’euros.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de la directora del Departament de Duanes i Impostos especials del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, Maria Pilar Jurado; el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra; i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu. Tots tres han destacat que la posada en marxa de l’escàner agilitza els tràmits duaners i fa palesa l’aposta del Port de Tarragona per la qualitat i la innovació; així mateix, l’escàner és un valor clau i necessari per a la inspecció no intrusiva de contenidors que permet agilitzar els controls de la mercaderia en l’àmbit portuari.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar