loader
menu

Les tres dones portaveus de TGN fan pinya a favor d'un avortament lliure

Sergi Casado dimarts, 25 de febrer de 2014

Nova mostra d'unió politica tarragonina contra la reforma de la llei de l'avortament que vol imposar el Partit Popular. Les portaveus de CiU, Victòria Forns; la del PSC, Begoña Floría, i la d'ICV-EUiA, Arga Sentís, han fet pública una aliança per rebutjar la nova llei de l'avortament liderada pel ministre de Sanitat, Alberto Ruiz Gallardón.

D'esquerra a dreta: Forns, Floría i Sentís. / circdetarragona.com

Les tres regidores, davant l'OMAC, a la rambla Nova. / circdetarragona.com

Les tres regidores del consistori tarragoní han demanat a totes les dones que siguin o que hagin estat càrrec electe polític a la demarcació de Tarragona que s'uneixin a la seva demanda i participin en la convocatòria prevista pel proper 4 de març, davant de l'Ajuntament per tal de mostrar el rebuig a la llei que tanta controvèrsia està generant.

"Volem que només siguin dones per un tema purament simbòlic", ha explicat la regidora socialista Begoña Floría, qui s'ha reafirmat en la rellevància de l'acte: "És important que dones amb representació important puguin ajudar a que la dona avanci. És una postura unitària contra la regressió perquè aquesta llei suposa tornar a l'època franquista".

La líder nacionalista ha deixat clar que "les tres portaveus estem d'acord perquè és un tema prou sensible per no trencar el consens". Per a Forns, la llei que proposa el PP "posa a les dones en situació de tutela i que farà que s'hagi d'avortar en la clandestinitat". A més, ha criticat la nova llei, la qual "titlla de moral i immoral l'actuació d'una dona".

La portaveu ecosocialista, Arga Sentís, s'ha mostrat igualment combativa: "Per decidir la nostra maternitat no podem estar tutelats per uns senyors, tornarem a uns temps que ja teníem oblidats".

Les tres regidores tarragonines han fet extensiva la crida a les dones de la resta de partits, fins i tot a les del PP. Floría ha explicat que compten amb l'assistència d'una regidora del PP de Creixell.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar